Джесика Бийл разкри как с Джъстин Тимбърлейк поддържат брака си


Джесика Бийл разкри как с Джъстин Тимбърлейк поддържат брака си
Снимка: Getty Images

Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк на премиерата на криминалния сериал "Candy", в който тя участва.

Събитието бе посветено на пускането на поредицата в стрийминг платформата Hulu. На него Джесика се появи, придружена от Джъстин, за когото се омъжи преди десет години. Репортер на ET попита актрисата как успява да поддържа брака си.

"Това е наистина добър въпрос. Мисля, че тук трябва да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той винаги ми казва: "Въпреки че сме женени, трябва да продължим да излизаме" и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за друг, да поставяме другия за свой приоритет. И правете заедно това, което ви харесва", подчерта Джесика.

Тя не скри, че възприема всяко появяване със съпруга си като среща, включително и премиерата на "Candy": "Винаги е хубаво да празнуваш постиженията, с които се гордееш. А когато до вас е любимият човек, с когото можете да изпиете чаша вино, това са много специални моменти".

Актрисата призна, че в семейството ѝ невинаги всичко е розово, но в трудни моменти двамата се опитват да търсят общ език.

Чувството за хумор помага на нея и Джъстин по много начини. В минало интервю с ET, Бийл сподели как тя и съпругът ѝ се смеели заедно на къдравата ѝ перука в "Candy", след като тя бе сравнена с прическата, която Тимбърлейк носеше по време на NSYNC.

"Сериозно, той наистина имаше прекрасни къдрици. А майка му все още има къса къдрава коса, много готина хипстърска прическа. Смешно е, в тази перука приличам и на двамата едновременно", сподели актрисата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама