Джесика Симпсън – бременна и гола


Джесика Симпсън – бременна и гола

Както своята колежка Деми Мур, която разкри бременността си в гола фотосесия през 1991 г. за сп. Vanity Fair, и последвалите подобни такива, модната икона и певица Джесика Симпсън също се появи гола на корицата на сп. ELLE Америка, показвайки напредналата си бременност.

На красивата корица 31-годишната Джесика майчински е обгърнала с ръце бременното си коремче.

Пред списание ELLE Америка Симпсън разкри хубавата новина, че с годеника й Ерин Джонсън очакват момиченце, като бъдещата майка не забрави да сподели и че се надява детето им да вземе предимно от нейните интереси, отколкото от тези на таткото.

В публикацията Джесика споделя още: "Заклевам се, ще се ядосам, ако дъщеря ми иска да й купя маратонки Nike вместо обувки на Кристиан Лубутен! Ерин е страхотен спортист и нашето дете ще бъде също толкова атлетично, но се надявам момиченцето ми да не иска само спортни сутиени и маратонки".

Джесика Симпсън разкри и любопитни факти около името на детето. Тя и Ерин са се спрели на име, което певицата описва като нетрадиционно.

Модната икона не скрива, че изпитва изключителен глад откакто е бременна, като си позволява да похапва редица високо калорийни лакомства, но това не я притеснява. По-рано през януари за друга медия тя сподели: "Тази сутрин закусвах маслен сладкиш. Сега ми се ядат неща, с които съм се хранила в детството ми и са богати на захар".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама