Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили след обвинения в насилие


Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили след обвинения в насилие
Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид и Зейн Малик вече не са заедно. Звездите, които имат една дъщеря, са се разделили, след като майката на модела обвинила певеца в насилие.

Йоланда Хадид твърди, че Зейн я е ударил, докато тя се опитвала да влезе в къщата им в Пенсилвания през деня, когато дъщеря ѝ не била там.

Според думите на 57-годишната Йоланда, Малик не харесал изненадващото ѝ посещение, поради което я наругал, ударил и след това я заключил в килера. Той също така обиждал по телефона Джиджи, която по това време била в Париж. Всичко това се случило в края на миналия месец.

Вследстиве на това британски съд обвини 28-годишния изпълнител в четири престъпления за насилие срещу половинката му и нейната майка. Според официални документи Малик се е признал за виновен в неправомерно поведение, съобщи TMZ.

Бившият член на групата One Direction трябва да мине профилактичен курс за контролиране на гнева и за превенция на домашното насилие. Той е осъден също на глоба и изпитателен срок за една година.

Говорител на 26-годишната Джиджи съобщи, че тя не желае публично да коментира случилото се и иска най-доброто за 13-месечната си дъщеря Кай. По-късно стана ясно, че Малик е готов на всичко, за да не се стигне до битка в съда за попечителските права. Той е категоричен, че е добър баща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама