Джино стана татко за първи път (СНИМКИ)


Джино стана татко за първи път (СНИМКИ)
Снимка: Джино Бианкалана/Instagram

Джино Бианкалана, който стана известен с участието си и победата в два сезона на риалити формата "Биг Брадър", стана баща за първи път. Двукратният победител и неговата дългогодишна приятелка - лекарка Кристиана Канева, обявиха още миналата година, че чакат своята първородна рожба. Те дори споделиха, че ще вдигнат и сватба, но искаха да изчакат да се роди бебето.

Ето какво преди време сподели Джино за своята връзка с Криси:

"Срещнахме се за първи път в болницата. Бях й пациент. След това постъпих пак „по спешност” – престорих се на болен, но обърках отделението и трябваше да мисля други идеи, за да я видя отново. Тя ме спечели с нейната невинност, красота и честност. При мен беше любов от пръв поглед, но не исках да бъда прекалено напорист, за да не я уплаша. Оставих нещата между нас да се развият естествено. Спокойно мога да заявя, че тя е жената на живота ми. Емоциите, които някога съм изпитвал към други в миналото, бледнеят пред това, което имам с нея."

Джино побърза да сподели прекрасната новина, като дори показа своето момиченце в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама