Джоли и Пит наеха луксозно имение в Лондон


 Джоли и Пит наеха луксозно имение в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли и Брад Пит се местят в масивна къща в Съри, в която те и шестте им деца ще живеят през по-голямата част от годината докато двойката работи по различни проекти във Великобритания.

Американският сайт "Us Weekly" съобщава, че ВИП двойката и тяхното семейство ще пребивава в осемстайна къща в популярния лондонски квартал Съри, която ще им струва 21 000 долара на месец (или 14 700 паунда).

Освен с многобройните спални, имотът в близост до река Темза е описан като изключително "красив” и наподобяващ стила на Белия дом. Той има огромен двор, закрит басейн, фитнес зала и е само на 40 минути от новата къща на Джордж Клуни.

Техните шест деца, Мадокс (14), Мира (12), Захара (11), Шайло (9) и седемгодишните близнаци Вивиан и Нокс ще учат в престижния френски лицей "Шарл де Гол" по време на престоя им в Лондон.

52-годишният Брат Пит е във Великобритания, за да снима продължението на "Световната война Z”, което трябва да приключи до 9 юни 2017 година.

Анджелина ще прекарва времето си, занимавайки се с различни хуманитарни проекти като кампании за сирийските бежанци в ролята си на специален пратеник на Върховния комисар на ООН за бежанците.

Миналата година имаше слухове, че Джоли и Пит планират да купят жилищен имот в Уестминстър за 39 милиона долара, както и новопостроена къща в Марилбон, но впоследствие се отказаха.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама