Джоли и Пит се помириха заради децата


Джоли и Пит се помириха заради децата
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли и Брад Пит заедно са отпразнували рождения ден на дъщеря си Шайло, която на 27 май навърши 14.

44-годишната актриса и 56-годишният актьор дълго време бяха в лоши отношения след раздялата, но вече общуват спокойно и заедно възпитават шестте си деца.

"Шайло е много близка с двамата си родители. Брад се гордее какъв човек е станала първата му биологична дъщеря. На него му харесва, че тя винаги е вярна на себе си и е добра към братята и сестрите си", разкри близък източник на семейството.

Брад и Анджелина се разделиха пред 2016 година, но се разведоха три години по-късно, когато разрешиха повечето спорни въпроси. Най-сериозният от тях бе правата върху децата. Сега 16-годишният Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиан живеят с майка си, но по-малките деца прекарват по няколко дни с баща си, който живее недалеч от тях. 18-годишният Мадокс учи в Южна Корея.

"За Брад най-важното нещо са децата. Не се уморява да повтаря пред приятелите си, че те му помагат отново да открива света. Той и Анджи започнаха да се разбират много по-добре, след като се договориха за родителските права. Графикът отстрани трудностите с планирането, с които по-рано се сблъскваха. Сега децата прекарват време и с двамата си родители и са щастливи. Бившите съпрузи минаха дълъг път и за учудване на обкръжението си, започнаха много по-добре да се отнася един към друг", обобщи източникът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама