Джоли: Искам да съм по-добра съпруга


Джоли: Искам да съм по-добра съпруга
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли иска да бъде по-добра съпруга на Брад Пит, съобщава Контактмюзик.

39-годишната актриса, която се омъжи за Пит на интимна церемония през август тази година, се надява, че може да се справи с ролята си на съпруга в името на семейството си.

"Много пъти казвам: "Ще бъда по-добра съпруга. Ще се науча да готвя", а Брад отговаря: "О, скъпа, знай в какво си добра...". Но аз казвам: "Не, не и не, ще се справя с ролята на съпруга". Той знае моите ограничения и в какво съм добра съпруга и добра майка", споделя Анджелина.

Тя разкрива още, че сключването на брак след десет години заедно променило отношенията й с Брад. "Ние имахме късмета да бъдем в това необичайно положение, оженихме се в присъствието на шестте ни деца и те бяха част от церемонията".

Двойката била много щастлива, че успяла да сподели специалния си ден със своите деца Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. "Всички се съгласиха да бъдем заедно и просто да изживеем живота си заедно. Не защото бяхме длъжни..., а защото бяхме напълно сигурни, че се чувстваме като едно семейство", сподели Анджелина в "Тудей шоу".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама