Джоли сменя адвоката си


Джоли сменя адвоката си
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската актриса Анджелина Джоли реши да се откаже от услугите на адвокатката си Лора Уасър по делото за развода с Брад Пит, твърди списание People.

Изминаха почти две години, откакто Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха раздялата си. Двете звезди все още са в една сложна процедура за развод.

"Анджелина реши да смени адвокатката си, която е заменена от Саманта Блей Диджин, тъй като специалността на Саманта е защита на интересите на децата", каза говорителката на актрисата Минди Ньби. "Анджелина оценява сътрудничеството на Лора през последните седмици", добави тя.

Двойката Джоли-Пит е разкъсвана главно заради попечителството на шестте им деца, Мадокс - 17 г, Пакс - 14 г, Захара - 13 г, Шийло - 12 г и близнаците Вивиан и Кнокс - 10 г.

В началото на август сайтът TMZ писа за силното напрежение между Анджелина Джоли и адвокатката Лора Уасър. Сайтът разкри, че Лора Уасър е подала оставка. Според TMZ тя е преценила, че отношението на актрисата е твърде агресивно спрямо нея. People потвърждава, че между специалния пратеник на ООН и адвокатката е налице атмосфера на несъгласие.

Според източник, цитиран от People, "Анджелина е фокусирана върху спокойствието на семейството си. Тя продължава да подкрепя помирението на децата с Брад", каза роднина.

Наскоро Ангелина Джоли обвини актьора, че не плаща издръжката на децата. Брад Пит не закъсня и опроверга обвиненията.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама