Джони Деп благодари на феновете за подкрепата при развода


Джони Деп благодари на феновете за подкрепата при развода
Снимка: Getty Images/Guliver

Изминалата година беше много тежка за Джони Деп в личен план. Той загуби обичаната си майка, а също така се разведе със съпругата си Амбър Хърд след поредица от скандали.

Вчера вечерта актьорът използва сцената на наградите "Изборът на публиката", за да благодари на феновете си.

Приемайки отличието за Любима филмова икона, 53-годишният Деп изнесе емоционална реч.

"Дойдох тук заради една единствена причина. Дойдох тук заради вас, хората, който бяха до мен и ми вярваха, и в добрите, и в лошите времена. Благодаря ви. Вие много любезно ме поканихте тук тази вечер. Оценявам го. Нямата си и на идея колко много го ценя. Бях силно афектиран от вашето признание и добри пожелания към мен и семейството ми. За мен е особено ценно да бъда тук пред вас, за да ви кажа благодаря. Защото честно всички знаем, че никой от нас, особено аз, не бихме стояли тук, ако не бяхте вие", каза Джони.

Майката на актьора почина на 20 май 2016 в Лос Анджелис на 81 години. Неговата съпруга Амбър Хърд подаде документи за развод само три дена след това, на 23 май. Той беше обвинен в домашно насилие, заради което последваха поредица от взаимни словесни нападки. Този месец двамата най-после се разведоха, като той ще й даде 7 милиона долара, който тя планира да дари за благотворителност.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама