Джони Деп изненадващо свири на концерт в Англия (ВИДЕО)


 Джони Деп изненадващо свири на концерт в Англия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската звезда Джони Деп, който очаква решение по делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, се появи на сцената на рок концерт в северния английски град Шефилд, предаде "Ройтерс".

Изненадващо той се присъедини към китариста Джеф Бек за изпълнение на поредица от кавъри на световни хитове, сред които "Isolation" на Джон Ленън. Парче, за което Деп и Бек си партнираха и съвместният им проект беше пуснат през 2020 г.

Съдебните заседатели във Вирджиния пък разглеждат исковете за клевета, внесени от Джони Деп и Амбър Хърд.

58-годишният Деп заведе дело за клевета срещу 35-годишната Хърд, след като през декември 2018 г. тя се описа за "Вашингтон пост" като "публична фигура, жертва домашно насилие". Актрисата така и не назова името на Деп, с когото се запознава през 2009 г. на снимачната площадка на филма "Дневникът на Рома", но той я съди за това, че е намекнала, че е домашен насилник, и иска обезщетение в размер на 50 млн. долара.

Хърд, която беше омъжена за Деп от 2015 до 2017 г., заведе насрещен иск, като поиска 100 млн. долара и заяви, че е претърпяла "необуздано физическо насилие и злоупотреба" от негова страна.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕЛОТО ТУК

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама