Джони Деп ще се снима във филма с дъщеря си


Джони Деп ще се снима във филма с дъщеря си
Снимка: Getty Images / Guliver

Джони Деп ще се снима във филм с дъщеря си. 51-годишният актьор ще си партнира с 15-годишната си дъщеря Лили-Роуз в новия филм по комикс Yoga Hosers. В проекта участва още една двойка баща-дъщеря – Кевин Смит, който ще режисира лентата, и 15-годишната му наследница Харли Куин Смит, информира Контактмюзик.

"Хората ме питат: "Ще направиш ли някога филм по комикс?". Но вместо поредното конте, което спасява света, нашите антигерои са най-страховитите и чудесни същества, срещани някога – две 15-годишни момичета", разказа Кевин, който е и автор на сценария.

Лили-Роуз и Харли ще изиграят две тийнейджърки, любителки на йогата. Те се изправят срещу злодей, заплашващ да провали плановете им за голямо парти, информира БГНЕС.

"Времето не можеше да е по-идеално, тъй като много продуцентски компании не успяват да намерят съдържание, за да запълнят сериозната празнина в пазара на супергероини и антигероини. И е доста вълнуващо бащите им да участват във филма заедно с тях", заяви Ким Лийдфорд, генерален директор на компанията StarStream Entertainment, която финансира лентата.

В актьорския състав влизат още редица звезди, сред които Адам Броуди, Остин Бътлър и Тейлър Поси. Очаква се филмът да излезе догодина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама