Джордж Клуни в болница след драстично отслабване (ВИДЕО)


Джордж Клуни в болница след драстично отслабване (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Джордж Клуни е бил приет в болница с панкреатит, след като е свалил близо 13 килограма за ролята си във филма "The Midnight Sky", съобщава в. "Мирър".

Той е бил хоспитализиран със силни стомашни болки, които впоследствие били диагностицирани като панкреатит. Трябва ли са му седмици, за да се възстанови.

Той каза на таблоида: "Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си".

59-годишният Клуни играе в "The Midnight Sky" астроном, който оцелява след апокалиптично събитие. Той също така е режисьор на лентата.

"Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера", каза още той.

Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада за ролята, което очевидно не е било голямо удоволствие за съпругата му Амал.

"Отгледах голяма и грозна брада. Синът ми я обичаше, защото искаше да крие разни неща в нея, но съпругата ми и дъщеря ми бяха наистина щастливи, когато тя изчезна, защото беше много трудно да се открие лице под цялата тази бъркотия."

Ето как изглежда Клуни във филма:

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама