Джулиан Мур за остаряването и тайните си за красота


Джулиан Мур за остаряването и тайните си за красота

Все още не е открит фонтанът на младостта, но Джулиан Мур знае как да се поддържа във форма. Чаровната червенокоса актриса е на корицата на есенно-зимното издание на New Beauty Magazine и разкрива пред изданието тайните си за красотата.

За старостта

"Спомням си, че когато бях на 12, всички говореха за 2000 година, която ми изглеждаше толкова далечна. Мислех си, че тогава ще бъда на 40 и ще съм толкова стара. Но, когато достигнете тази възраст, осъзнавате, че нещата не са толкова сериозни, колкото сте очаквали. Промените не са толкова огромни и всичко се случва постепенно. Остаряването наистина не е страшно“, споделя 53-годишната звезда.

За лицето си

"Бях късметлийка, че майка ми е с бледа кожа и от малка ме научи за силата на слънцезащитните кремове. Не ходехме на плаж преди 15 ч. и дори вървяхме по сенчестата страна на улицата, за да избегнем слънцето. Сега хората са много по-внимателни, но тогава това беше по-скоро необичайно“, сподели звездата.

Актрисата също така от скоро редовно използва масла за лице, от които е много доволна.

За тялото си

Джулиан отделя голямо внимание на хидратацията. "Всички го казват, но аз наистина пия много вода. Винаги мога да разбера, ако предишния ден съм приела много сол, затова гледам да я избягвам."

"Не харесвам шумни спортове. Пробвах спининг, но не ми допадна, прекалено е шумен. Харесват ми по-тихи и спокойни тренировки, затова обичам йога. Особено харесвам зали, в които няма огледала. Това е време за пълен релакс на тялото и душата", казва Джулиан пред списанието.

Мур също така "тренира вкъщи, тича на интервали и вдига леки тежести".

За диетите

Много звезди залагат на течна диета от здравословни сокове и смутита преди важно събитие, но Джулиан определено не й е фен.

"Пробвах диетата за пречистване със сокове веднъж преди наградите "Златен Глобус”. Мисля, че издържах три дни. Ако трябва да съм честна, единственото тегло, което загубих, беше в мозъка ми".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама