Джулиана Гани показа прелестите си в Тунис (СНИМКИ)


Джулиана Гани показа прелестите си в Тунис (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

В момента Джулиана Гани е на почивка в Тунис и не спира да споделя с феновете си колко е впечатлена от тази екзотична държава. Гледайки снимките на "Мис Силикон" 2013 в Instagram, тя и любимият ѝ Илиян Найденов си прекарват повече от прекрасно.

Гани постна няколко кадъра по бански и се похвали, че е намерила прекрасно място за събиране на тен.

Блондинката също така разказа за интересна случка със соколи.

"Хора, най-после намерих интернет, за да ви покажа какво изживяхме последните два дни. Всъщност ще ви показвам на парче, защото е наистина много. За начало да ви кажа, че тези соколи си ни харесаха и докато трябваше само да се снимаме с тях, те започнаха да се катерят по главите ни и да не искат да слязат. Цялото това нещо се случи буквално насред пустинята! Беше уникално, но изживяното след това ще ви смае още повече! Него ще запазя и ще публикувам по-късно или утре!", написа тя в социалната мрежа.

Знойната красавица разкри и впечатленията си от Картаген: "Великият Картаген... Вече го видяхме и на живо. Гледката спира дъха, особено след като знаем колко много цивилизации са минали оттук и колко култури се преплитат. Вчера научихме, че римляните са го разрушили и чак 100 години по-късно осъзнават грешката си, и го построяват отново! Мястото е величествено!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама