Джулиана Гани стана майка (снимка)


Джулиана Гани стана майка (снимка)
Снимка: Facebook

Джулиана Гани стана майка на момче точно на Нова година.

Щастливата звезда сама се похвали с радостната новина в социалните мрежи. Тя написа мило послание и сподели снимка с бебето си.

"В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна!

Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота!".

Вижте тази публикация в Instagram.

В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота! ❤️🙏

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на

Гани разкри, че е бременна в седмия месец при отпадането си от шоуто "Маскираният певец", където беше в образа на Коконата.

Баща на детето й е фитнес инструкторът Илиян Найденов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама