Днес се сбогуваме с Димо от P.I.F.


Днес се сбогуваме с Димо от P.I.F.
Снимка: Facebook

Днес в храма "Св. Седмочисленици" от 11. 30 часа ще се състои поклонението на вокалиста на групата P.I.F. Димо Стоянов, който не успя да пребори коронавируса.

Съпругата му Любомира Пиперова написа трогателно послание във Facebook след смъртта му: "Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет наоколо, човекът, който събира и обединява хората около себе си, от където и да мине. Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се видим у дома…". Поклонението ще бъде от 11.30 ч. Всеки, който желае да си каже нещо с него за последно, може да се присъедини, написа още съпругата на Димо.

Димо и Люба имат две деца - Ая (на 6 години) и Елизабет (на 1 годинка).

Той бе настанен в столична болница с коронавирус. На 9 декември във Facebook страницата на групата бе публикуван призив за даряване на кръвна плазма, защото състоянието му е било тежко. На следващия ден от групата информираха, че е намерен човек, който да дари кръв, а състоянието му се е стабилизирало. Въпреки това обаче певецът не успя да надвие болестта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама