Дневен хороскоп за 19 септември


Дневен хороскоп за 19 септември

Овен

Този понеделник си поемете дълбоко въздух. Може би не ви се работи така, както никога не е било. Във всеки случай не сте единствени така че не драматизирайте нещата. Вкъщи може да заплетете проблем, който на пръв поглед изглежда незначителен, но всъщност може да се проточи. За да не се случи това, приберете се с малко подаръче или изненада за любимия човек.

Телец

Ако много ви се спи сутринта и не може да се събудите дълго време. Това е знак, че трябва да промените режима си. Подобрете храненето си и се опитайте да си лягате по-рано. Преди сън оставайте малко време насаме със себе си и забравете за телефона. Към края на деня ще получите важно обаждане, което ще ви постави пред дилема, от която зависи щастието на някого.

Близнаци

Този ден може да ви се види малко по-дълъг от обикновено. Това е защото предвкусвате дългите почивни дни. Денят обаче е работен и ще трябва да се стегнете и да приключите всички задачи, които ви очакват. В края на деня усиленият ви труд ще бъде възнаграден с малка изненада от...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама