Драго Чая с разтърсваща изповед: Излекувах се от тежко заболяване


Драго Чая с разтърсваща изповед: Излекувах се от тежко заболяване
Снимка: facebook

Емблематичният водещ на БНТ - Драго Драганов, разкри за преживяна тежка лична драма във Facebook. Журналистът сподели, че преди три години му се е наложило да преодолее тежка любовна драма, а следващият "шамар", който получил от живота, било заболяване, заради, което качил 30 килограма.

Вижте още: Камелия стана на майка на 52 години (СНИМКА)

"Бях избягал от ужаса на пандемията в родния Бургас при най-близкия си приятел Тони Димитрова. С любовта пак бяхме в криза, но този път не исках да гадая ще си тръгне или или ще остане у дома. Бях кълбо от въпроси без отговор, но изобщо не можех да предположа, че буквално след няколко часа ще започне най-странния период в професионалния ми живот. Че ще преживея състояния чиято тайна вече съм погребал завинаги. Не знаех, че всичко онова, което се случи за три години ще ме промени толкова, че вече сам не мога да се позная. Е, любовта се задържа още малко, но все пак си тръгна и сега живее много щастливо някъде от другата страна на околовръстното. В работата нещата май се нормализираха. Излекувах се от тежко заболяване за което знаеха само шепа хора. Е, кортикостероидите ми помогнаха да придобия “прекрасната” форма на тялото си, но това отдавна не ме тревожи", сподели водещият

Вижте още: Евгени Минчев със сензационни разкрития: Украинка износи детето на Ружа Игнатова

Драго Чая използва социлната мрежа, за да се обърне към своята прителка - певицата Тони Димитрова, и да ѝ благодари, че през цялото време от тогава до днес тя е била плътно до него в изпитанията му.

"Знам с един милион процента сигурност, че максимата - това, което не те убива, те прави по-силен е безпощадно вярна. И съм безумно благодарен на Бог, че нямаше ден през трите години изминали от деня на тази снимка в който Тони да не ми се обади и да не ме попита “Как си?”!", написа Драганов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама