Дъщерята на Анелия стана на 18 и е голяма красавица (СНИМКИ)


Дъщерята на Анелия стана на 18 и е голяма красавица (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Дъщерята на Анелия - Ивон, навърши 18 години на 29 декември. Както сами може да видите, наследницата на поп-фолк певицата и Коко Динев е истинска красавица. Тя сподели снимка от рождения си ден в Instagram, която събра много лайкове и положителни коментари.

Вече пълнолетната Ивон е била облечена в черен тоалет от две части и с високи ботуши над коляното.

Младото момиче сподели на стори и кадри от партито си, което най-вероятно се е състояло в дома ѝ. На него са присъствали само най-близките ѝ хора. Те са се глезили с шампанско, вкусна храна, а също така е имало празнична заря.

"Честито пълнолетие, любимо мое дете! Пожелавам ти да си здрава, щастлива, усмихната, успешна, да сбъдваш мечтите си! Искай, обичай, вярвай… Обичам те, безкрайно много, най-ценния ми човек!", написа щастливата Анелия в Instagram.

Преди години Ивон си навлече много негативни коментари заради външния си вид. Тогава упорито се говореше, че 14-годишното момиче е коригирало устните си, но майка ѝ категорично отрече слуховете.

"Не бих ѝ позволила подобно нещо и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, в която ѝ е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин .Няма как да тормозя детето си само защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието ѝ и нещата, с които тепърва ще се сблъсква – наркотици, полов живот", каза тогава Анелия.

Ето и още снимки на порасналата Ивон:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама