Дъщерята на Бионсе ще я гледа как ражда


Дъщерята на Бионсе ще я гледа как ражда
Снимка: beyonce.com

Много първородни деца изпитват завист, когато се роди друго бебе в семейството им. Но Бионсе и Джей Зи са измислили как да помогнат на дъщеря си по-лесно да приеме ролята си на по-голяма сестра.

35-годишната певица и съпругът й очакват близнаци в следващите седмици и беше съобщено, че искат 5-годишната Блу Айви да присъства на раждането, за да стане свидетел на "магическия семеен момент".

"Те се притесняват, че дъщеря им може да се почувства изоставена, когато се появат близнаците, затова се опитват да я накарат да се чувства въвлечена във всяка стъпка от това вълнуващо пътешествие", каза източник пред неделния брой на в. Daily Star.

Изданието също така съобщи, че известната двойка е дала 1015 долара за детска униформа на медицинска сестра за Блу Айви, дело на френската марка Givenchy.

Mеждувременно майката на Бионсе, Тина, преди време каза, че няма търпение да се появат на бял свят нейните нови внуци. Тя също така похвали дъщеря си, че е "невероятен родител".

"Бионсе и Джей Зи са невероятни родители. Тя е наистина добра майка. Много търпелива и мила. Моят най-голям урок, когато ги възпитавах със сестра им Соландж, беше, че това, което е вътре, означава много повече от това, което е отвън. Вждам, че тя го предава и това ме прави наистина горда."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама