Дъщерята на Джони Деп се съблече, гушка се с Памела Андерсън (снимки)


Дъщерята на Джони Деп се съблече, гушка се с Памела Андерсън (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

19-годишната Лили-Роуз Деп, дъщерята на актьорите Джони Деп и Ванеса Паради, се появи топлес на корицата на списанието "V Magazine".

Красавицата, която е професионален модел и рекламно лице на много модни марки, включително и Chanel, споделя, че в живота всъщност е много срамежлива.

"Аз наистина съм много срамежлива в живота, точно затова обожавам да се снимам. Така успявам да изляза от собствената си кожа", разказва красавицата, която направи своя дебют на 15-годишна възраст в кампания за модна къща Chanel.

Тя споделя, че тогава е била много развълнувана, но все пак й е помогнал фактът, че се чувства свързана с иконичната марка от дете, защото майка й Ванеса Паради й е говорител на Chanel от 1991 г.

"Майка ми ме запозна с Карл Лагерфелд, когато бях на 8. Той е толкова сладък, мил и приветлив", споделя Лили-Роуз за срещата си с творческия директор на Chanel.

Снимка: Getty Images/Guliver

Във фотосесията за "V Magazine" тя позира с 51-годишната Памела Андерсън, която споделя за нея, че младата звезда има невинно излъчване, но е много осъзната.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама