Дъщерята на починалата участничка от "Фермата": Никой не я разбра


Дъщерята на починалата участничка от "Фермата": Никой не я разбра
Снимка: bTV

Една от най-атрактивните участнички в седмия сезон на "Фермата" - фризьорката Анастасия Жайгарова, която почина преди броени дни, предстои да бъде изпратена в последния си земен път.

Вижте още: Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са се сгодили (СНИМКИ)

Близки и приятели на 45-годишната жена събират средства, с които да помогнат на дъщеря ѝ да изпрати майка си достойно. Зад усмивката на Сия се криеше една силна жена, която неведнъж е споделяла, че е отгледала сама детето си.

"Майка ми не е сред нас вече, но всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да иска, дори когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, за да предавате нейната любов. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя казваше "Нас ни дели един вагон книги."… А може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и във всеки друг мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете", с тези емоционални думи се прости дъщеря ѝ Теа в социалните мрежи.

Вижте още: Ето коя е новата "Мисис България"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама