Дъщерята на Ванко 1 с краен коментар за раздялата си с Благой Георгиев


Дъщерята на Ванко 1 с краен коментар за раздялата си с Благой Георгиев
Снимка: Instagram

Вечният Ромео на българският футбол - Благой Георгиев, успя да разбие поредното женско сърце. Този път на далеч по-младата от него Ивана, която е дъщеря на рапъра Ванко 1. Макар че любовта ѝ с бившия футболист даде заявка за силно начало, приключи повече от бързо.

Вижте още: След 17 години: Били Джоел представи нова песен (ВИДЕО)

"Да, истина е – вече не сме заедно. Благой е минало за мен!”, сподели пред "Уикенд" брюнетката, но категорично отказа да коментира причините.

Според слухове в светските среди, бившият футболист си е вкарал автогол след новогодишните празници, когато Ивана е разбрала за поредната му изневяра.

Ударите за Благо обаче не спират до тук. Последната му съпруга - Полина, с която беше женен, докато ухажваше Ивана, също потвърди, че именно изневяра е сложила точка в отношенията му с рапърската наследница.

Благой Георгиев

"Не ме изненада, че Благой и Ивана се разделиха. Честно казано, очаквах го да се случи и връзката им да не продължи много дълго. Казаха ми, че й е изневерил, не знам повече. Общ познат ми се обади и ми каза", сподели Поли, пише "България Днес" и добавя:

"Мислех си, че в него са останали някакви човешки качества! Но след като се върна от "Сървайвър" и аз бях решила, че се разделяме, той на следващия ден вече беше с Ивана. Това значи, че няма достойнство! Винаги съм го казвала и пак ще го кажа! Крайно време е да спре да съсипва децата си! Да не ги запознава с всяка, защото не е морално и не влияе добре на тях!", каза още бившата жена на Благой.

Вижте още: Галя от "Каризма" събра погледите с еротични СНИМКИ

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама