Ед Шийрън: Бях съкрушен, жена ми имаше тумор


Ед Шийрън: Бях съкрушен, жена ми имаше тумор
Снимка: Орфей Мюзик

Ед Шийрън разкри, че съпругата му Чери Сийборн е била диагностицирана с тумор по време на втората ѝ бременност. Припомняме, че тя дари музиканта с още едно момиченце през май 2022.

"В рамките на един месец казаха на бременната ми жена, че има тумор, за който не може да бъде предприето лечение до раждането. Най-добрият ми приятел Джамал – мой брат, почина внезапно, а аз се озовах в съда, защитавайки почтеността и кариерата си като автор на песни. Бях погълнат от страх, депресия и безпокойство. Имах чувството, че се давя, че съм под повърхността, гледам нагоре, но не мога да изплувам и да поема въздух", сподели 32-годишният певец по случай издаването на новия му албум.

 "-" (Subtract) – най-новото издание от неговата обхващаща десетилетие математическа ера, излиза на 5 май 2023 година. Албум, който е написан, вдъхновен от лична скръб и надежда, "-" (Subtract) представя една от най-големите звезди на планетата в нейния най-уязвим и искрен вид.

Ед споделя: "Работих върху "Subtract" в продължение на десетилетие, опитвайки се да извая перфектния акустичен албум, създавайки и записвайки стотици песни с ясна визия за това, което смятах, че трябва да представлява. Тогава в началото на 2022 г. поредица от събития промениха живота ми, менталното ми състояние и в крайна сметка самия начин, по който гледах на музиката и изкуството.

Писането на песни е моята терапия. Помага ми да осмисля чувствата си. Пишех, без да мисля какви ще бъдат песните, просто излях всичко, което усещах. И само за седмица замених това, което ми беше отнело толкова време, с най-дълбоките си и мрачни мисли.

Като артист усещах, че не мога искрено да представя пред света произведение, което не показва точно как се чувствам и как трябва да изразя себе си в този момент от живота си. Този албум е точно това. Той е прозорец към душата ми. За първи път не се опитвам да създам албум, който да се хареса на хората, просто изразявам нещо, което е искрено и показва къде се намирам в този момент от живота си. Това е съдържанието на дневника ми от миналия февруари и моят начин да го осмисля. Това е "Subtract"."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама