Ексцентрично: Серина Уилямс обяви пола на бебето с дронове (ВИДЕО)


Ексцентрично: Серина Уилямс обяви пола на бебето с дронове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Партитата, организирани специално, за да се съобщи пола на бебето (baby reveal party), нашумяха много през последните години. Трендът навлезе и в българските домове, а по света милиони млади семейства се надпреварват кой ще съобщи важната новина по по-екстравагантен начин.

Е, звездата на тениса Серина Уилямс определено ще вземе медал за изобретателност! Само преди няколко часа спортистката обяви, че очаква момиченце, казвайки "Малко съм нервна, защото нямам план, ако се окаже момче" в клип, качен в YouTube.

Вижте още: Вижте каква чудна погача спретна Светлана Гущерова на четвъртото си дете (СНИМКИ)

Партито на двойката ще се запомни с изключително необичайния начин, по който бе разкрит полът на бебето, а именно - чрез дронове. Разбира се, присъства и задължителната торта, но при разрязването ѝ вътрешността ѝ не е нито синя, нито розова, а жълта. "Тя ще нареже тортата и вероятно ще се разочарова, защото вътре не се показва цветът на пола. Надявам се да оцени чувството ми за хумор", казва Оханян във видеото. "Всъщност ще разкрием пола на бебето по друг начин - със светлини в небето", допълва още той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама