Елен Колева: Жената трябва да харесва формите си


Елен Колева: Жената трябва да харесва формите си

Елен Колева се включи във втория етап от кампанията "Докосвам=Побеждавам”, в която известни жени дариха стария си сутиен в подкрепа на борбата с рака на гърдата.

Кампанията стимулира българските жени да изхвърлят своя стар, зле пасващ сутиен и по този начин да подкрепят дарителска инициатива. Зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите.

Актрисата коментира своето участие и това на певицата Нора Караиванова: "Ние сме вече стари кучета с Нора, защото участваме за втори път в кампанията. Аз се включих, защото харесвам закръглени жени. Допадат ми момичета с извивки, с форми. Смятам, че една жена не трябва да има комплекси от това, че не е кльощава, а напротив. Жената трябва да държи на своите форми, да ги развива, да си хапва и да се радва, че е женствена. Много момичета в България са потиснати от това, че не са кльощави. За мен това е тъпо”, откровена бе пред "Монитор” актрисата.

За нея драмата с бившия й приятел е затворена страница. "Няма да говоря за личния си живот. Знам, че медиите се вълнуват, но аз категорично няма да коментирам”, лаконична бе Колева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама