Елен Колева разкри дали има връзка с Калин Терзийски


Елен Колева разкри дали има връзка с Калин Терзийски

В интернет отново избухна скандал – Елен Колева, откраднала Калин Терзийски от жената, с която той живее от 15 години и която е преминала заедно с него през всичките му състояния – светли и тъмни, шушукат в светските среди.

Дългогодишната приятелка на поета – Ивана, е убедена, че Елен е заплаха за нея и връзката й с Калин, и не скри притесненията си, а напротив - публично отправи обвиненията си, нападайки половинката си и Елен във Facebook.

"Аз не съм с него! Но той е мое вдъхновение и муза! Той е мой учител и ми даде много! Най-вече вяра и устрем към възвишеното и красивото в изкуството!“, е краткият отговор, който Колева дава пред списание Story.

Според информацията от доста време вече Калин Терзийски отново се е върнал към алкохола, който смесва с хапчета, пороци, които в продължение на няколко години тровиха не само тялото, но и живота му. И от които той едва се измъкна.

Елен пък се оказа отново изправена пред труден избор - да се опита да спаси любовта си, или самата себе си. Изглежда поне на този етап е решила, че собственото й "аз" е по-важно. Затова и е решила да замине в чужбина. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама