Елена Кучкова: Не съм спала с Ники Михайлов


Елена Кучкова: Не съм спала с Ники Михайлов

Плеймейтката Елена Кучкова и приятелят й Любомир Ников не са разделени, пише списание LOVE style.

Според слуховете двамата прекратили връзката си заради футболиста Ники Михайлов, с когото тя изневерила на любимия си.

"Няма такова нещо. Заедно сме си, никога не сме се разделяли с приятеля ми. Ние дори не се караме, имаме много спокойна връзка от две години. Не е вярна и информацията, че съм имала интимни отношения с футболиста Ники Михайлов. Познавам го от три години, но никога не сме били близки, нито сме си писали или говорили по телефона. Човекът до мен дори не ме е питал откъде идват тези слухове, защото постоянно сме заедно и няма как да му изневеря”, категорична е Елена пред нашето издание.

Плеймейтката уточни още, че не очаква предложение за брак от любимия си, защото това едва ли ще се случи някога. Той вече е минавал по този път. Самата тя не държи да се види в бяла рокля, а и все още не се чувства готова да създаде семейство и да има деца.

"Ако някога се омъжа, ще е тайно в чужбина и никой няма да разбере, но за момента съм далече от идеята за брак. Плаша се от толкова сериозни отношения, защото държа на свободата си. Ние с Любомир дори все още не живеем заедно”, споделя още красавицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама