Елизабет II вдига личния си телефон само на двама души


Елизабет II вдига личния си телефон само на двама души
Снимка: Getty Images/Guliver

Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко време на денонощието на Елизабет II и тя да им вдигне личния си телефон, издаде кралският коментатор Джонатан Сасердоти. Противно на очакванията, това не са нито внуците, нито синовете ѝ.

Принцеса Ан – дъщерята на кралицата, която се грижи за нея, е единият човек, а другият е… състезателният мениджър Джон Уорън.

Кралицата има свой собствен мобилен телефон, "криптиран срещу хакери". Ан и Джон Уорън могат да се свържат с нея от всяка точка на света и по всяко време.

Сасердоти разказа, че телефонът на Елизабет II е Samsung, специално обработен от MI6 и криптира всички разговори и съобщения.

"Джон е зет на покойния граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и наблюдава всички състезателни и развъдни коне, а кралицата е запалена любителка на ездата и конете. Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години и за първи път присъства на Royal Ascot през 1945 г. на 19-годишна възраст", пише Britain Magazine.

Дъщерята на кралицата – Ан, има неразрушима връзка със своята майка. През годините тя често е заснемана до гърба на майка си и се смята, че именно тя координира стила и цветовите схеми при облеклото на майка си. Също като Елизабет II, Ан е запалена по ездата и конните спортове, въпреки че скоро навърши 71 години.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама