Ема Уотсън посвети награда на хамстера си


Ема Уотсън посвети награда на хамстера си
Снимка: Getty Images/Guliver

Ема Уотсън, отличена с наградата Britannia Awards за най-добра британска актриса, я посвети на любимия си хамстер Мили, неотдавна предал Богу дух.

Когато се снима в "Хари Потър и стаята на тайните", Уотсън е 11-годишна. Тогава тя често носи на снимачната площадка любимата си Мили. Хамстерката седи или в коленете на Ема между два дубъла, или на рамото й, като се превръща в любимка на всички от снимачния екип - от режисьора до гримьора.

Веднъж Мили получава сърдечен пристъп на снимачната площадка. Всички от екипа се втурват да й оказват помощ, като един от операторите дори й прави сърдечен масаж. Друг път животинчето се загубва и Уотсън започва неутешимо да плаче. Снимките спират и екипът започва да издирва Мили, като за щастие на Ема откриват домашния й любимец невредим.

След кончината на хамстера познати на Ема специалисти по изготвянето на киномакети правят миниатюрна надгробна плоча с гравирано върху нея "Почивай в мир, Мили".

Колкото до Britannia Awards, особеното при церемонията бе, че се състоя не на Острова, а в хотел "Бевърли Хилтън" в Холивуд.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама