Емануела: Има геноцид над хората, работещи в заведенията


Емануела: Има геноцид над хората, работещи в заведенията
Снимка: Megami

Емануела е от родните звезди, които не се притесняват да споделят мнението си в социалните мрежи. Този път поп фолк певицата негодува във Facebook, защото не може да работи от месеци. Тя определи като геноцид затварянето на заведенията заради пандемията от коронавирус у нас.

Ето какво точно написа изпълнителката:

"Вируси е имало и ще има! Може и още нови щамове да има, още мутации, тоест всичко трябва да спре да работи ли? Ще забранявате на хората да упражняват правото си на труд? Колко години, десетки хиляди ли? Безумие! И това е само в 5-6 страни, навсякъде другаде вече живеят и работят нормално, като спазват дистанция и дезинфекция, която така или иначе е добре да се спазва! От мерките полза няма! Това е дискриминация към определени бизнеси и геноцид на хората, работещи там!"

Тя също така изрази своята готовност да се включи в националния протест на ресторантьорите, който е планиран за утре, 27 януари.

"Първо, започна да се гoвори за мутиралия вирус, веднага щом разбраха, че хората вече не издържат. Второ, как ще отворят заведенията, като още отсега се обяснява как през март ще бъде новата вълна. И какво сме виновни ние (всички затворени), че здравната система не работи, че няма лекари, сестри, специалисти, че няма легла, че ни забраняват да работим и да упражняваме правото си на труд", смята още тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама