Емануела не знаела, че бившето ѝ гадже Мартин Елвиса е милионер


Емануела не знаела, че бившето ѝ гадже Мартин Елвиса е милионер
Снимка: Facebook

Поп-фолк певицата Емануела, която наскоро отбеляза 42-рия си рожден ден, направи шокиращо признание за отношенията си с бившата си половинка Мартин Елвиса, който участва в последния сезон на "Игри на волята".

Вижте още: Иво Сиромахов представя Топ 10 на "Най-противните фрази във Facebook"

Скандалната изпълнителка, която няма цедка на устата, в последните години се старае да бъде по-обрана и смирена.

"Омръзнало ми е да се ровят в личния ми живот и да търсят постоянно мнението ми за бившите, сякаш с тях съм постоянно свързана", сподели фолк звездата в интервю за вестник “Галерия”. На въпрос дали може да определи Елвиса като джентълмен и дали прави щедри подаръци, тя през смях заявява: „Всъщност разбрах, че е милионер от предаването. Жалко, че не съм го разбрала преди това. Радвам се за него, ако е така“.

За връзката на певицата с Мартин Елвиса стана ясно през 2018 година, когато Емануела влезе във Vip Brother, а той я последва в Къщата като изненада. Малко по-късно в отношенията им настъпи разрив, предизвикан от ревност и обиди.

С Мартин се познаваме от 16-годишни. Имахме приятелство, което след години прерасна във връзка“ – разкрива за първи път звездата на „Пайнер“.

След раздялата си обаче успяват да запазят приятелски отношения един към друг.

Вижте още: Заради дискриминация: Робърт де Ниро загуби дело срещу бившата си асистентка

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама