Емилия е бременна? (СНИМКИ)


Емилия е бременна? (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Преди няколко дни в официалния Instagram на Емилия беше съобщено, че "поради непредвидени обстоятелства, всичките ѝ участия и изяви на този етап се налага да бъдат преустановени". Още тогава се заговори, че поп фолк певицата е бременна. Вчера 39-годишната изпълнителка сподели 2 снимки в социалната мрежа, които още повече подхраниха слуховете.

На един от кадрите Емилия е с леко наедряло коремче, затова много от феновете ѝ побързаха да заключат, че певицата наистина очаква трето дете. До момента тя нито е потвърдила, нито е отрекла информацията.

Ето какво пишат почитателите ѝ: "Много си красива. На втората снимка личи нестандартно коремче, като бременно. Дано да е така.", "Уникална, но на втората снимка майче има коремче.".

Днес пък Емилия честити рождения ден на съпруга си бизнесмена Жорж Башур.

"Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж", написа звездата в Instagram.

Емилия вече е майка на две деца - Иван и Мира, от бившата си половинка Коко Динев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама