Емилия скочи: Пайнер трябва да се извинят на майка ми


Емилия скочи: Пайнер трябва да се извинят на майка ми
Снимка: Facebook

Певицата Емилия направи емоционална изповед в ефира на NOVA телевизия пред Мон Дьо. Кралицата на фолк баладите беше категорична, че не иска да търси сметка на бившите си продуценти защо е била пренебрегвана и никога не е получила отличия като Певица на годината, но цялото ѝ подценяване е оставило горчивина в нея и близките ѝ.

Вижте още: Ива Софиянска сподели СНИМКИ от родилния дом за Коледа

"Мисля че това е много евтин пиар да влизаш в конфликти, особено когато си известна личност, когато даваш пример. Особено когато имаш такъв мъж до себе си, особено когато имаш такива деца. Не обичам това, защото съм човек с достойнство. Не искам да влизам в такива ситуации, защото изглежда, че един вид използвам ефира, за да победа", сподели изпълнителката от Гълъбово.

На директния въпрос на Мон Дьо: "Защо винаги оставаше втора?" - Емилия подчерта, че не иска да плюе по адрес на "Пайнер".

"Животът ми е минал там, младостта ми е минала с Митко и Мария Димитрови. Уважавам тези хора, като втори майка и баща. Но това са били техните бизнес решения. Не съм била съгласна с много неща, които са ми се случвали, плакала съм много пъти. Ако с нещо не съм била съгласна, е трябвало да обърна гръб и да им кажа "Довиждане". Не мога да съдя техните решения, мога да съдя себе си за моите решения", сподели бившата пайнерка.

Емилия сподели още, че винаги усеща обичта на публиката, но с нея ръка за ръка са вървели несъгласието ѝ с много от решенията на продуцентите ѝ и чувството ѝ за недооцененост.

Вижте още: Откриха статуя на Шакира в родния ѝ град (ВИДЕО)

"Най-вече аз и майка ми сме го преживявали това. Не съм от певиците, които ще седнат и ще плюят продуцентите си. По-скоро искам тази фирма да се извини на майка ми, не на мен", категорична е тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама