Енрике Иглесиас си нарани пръстите


 Енрике Иглесиас си нарани пръстите
Снимка: Getty Images/Guliver

Испанският певец Енрике Иглесиас се лекува в САЩ, след като си поряза пръстите в малък безпилотен летателен апарат на концерт в мексиканския град Тихуана, предаде АП.

Според официален представител на изпълнителя, инцидентът е станал през нощта срещу неделя. Иглесиас се е намирал до сцената, когато до него долетял малкият дрон, използван за снимки на публиката и залата. Певецът се опитал да докосне апарата, за да попадне в обектива на монтираната на него камера, и си порязал пръстите на един от елементите от летящата конструкция.


Медиците препоръчали на Иглесиас незабавно да отиде в болница, но той, въпреки силното кръвотечение, продължил да пее още половин час. След това бил откаран със самолет в Лос Анджелис, за да бъде лекуван. Както отбелязва представителят на певеца, раната вече е "зараснала наполовина".

Концертът в Тихуана, на който присъстваха около 12 хиляди души, е част от турнето на Иглесиас "Sex and Love World Tour". Следващата изява от това турне е през юли, отново в Мексико, припомня ТАСС.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама