Ермина от Survivor 7 е на финал на конкурс за красота


Ермина от Survivor 7 е на финал на конкурс за красота
Снимка: ПР

21-годишната Ермина Боянова, която участва в Survivor 7, е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие. Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Вижте още: Помните ли тризначките от Big Brother? Ето какво правят днес (СНИМКИ)

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за титлата ще се бори и Ермина Боянова.

Ермина е студентка в специалност "Туризъм" в Софийски университет. Красавицата е фен на екстремните спортове и приключенията, а силното й представяне в последния сезон на риалити предаването Survivor показа, че младата дама може да се справи с всякакви предизвикателства.

Вижте още: Елена забрави Евгени, фука се с ново гадже?

Основната цел, с която Ермина влиза в конкурса е да даде пример за активна гражданска позиция по отношение опазването на околната среда. Бъдещите планове на претендентката за короната включват и популяризирането на красотите на българската природа, както и насърчаването на инициативи за залесяване и рециклиране сред младите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама