Ерос Рамацоти разкри дали има жена до себе си


Ерос Рамацоти разкри дали има жена до себе си
Снимка: Getty Images

Тази есен Ерос Рамацоти, колкото и да не се вярва на неговите почитателки, ще отбележи 60-годишен юбилей. Сексапилният певец, който се завръща в България за концерт на 25 април в зала "Арена София", неотдавна сподели в телевизионна програма по "РАИ Уно", че сега в живота му няма жена.

Той разказа, че след концертите, на които усеща огромната любов на публиката към него и творчеството му, се прибира в хотелската стая сам.

"Да намериш любовта не е толкова лесно", споделя певецът в това интервю, излъчено в средата на декември. Той обаче допълва, че тази самота не му тежи. Защото човек се ражда сам и животът му минава в самота, въпреки че около него може да има много хора. "Човек трябва да свикне с тази самота. Тя не трябва да бъде нещо негативно, а нещо, което ти дава повече сила, за да започваш отново всеки ден", казва певецът и допълва, че въпреки славата, феновете, успехите, той е здраво стъпил на земята и си остава обикновен човек.

Сега на Рамацоти може и да се трудно струва да намери любовта, но през 90-те години на миналия век я беше открил в лицето на модела Мишел Хунцикер. За нея той и до днес признава, че е голямата му любов. Двамата се запознават след концерт в Милано през 1995 г., започват връзка и година по-късно вече имат дъщеричка Аурора, а след още две години се женят. Бракът им издържа обаче само 4 години и през 2002 г. съпрузите, за която много италианци смятаха, че са най-романтичната светска двойка, се разделят. Мишел Хунцикер е по-млада от Рамацоти, тя е родена през 1977 г., и може би това изиграва роля в разпада на тяхната връзка. Въпреки че години по-късно наяве излиза и тайната, че Мишел е била част и от секта в даден момент от брака си с Рамацоти, която повлияла негативно на разбиранията ѝ за брачния живот и за съпруга ѝ, което също било повод за разпадане на връзката им. Въпреки раздялата с Мишел, Рамацоти споделя, че не е възприел краха на брака им като нещо изключително трагично и че двамата са запазили отличните си отношения. "Когато двама души се разделят, не трябва да воюват всеки ден. Защото любовта и привързаността остават завинаги", казва той и допълва, че това е валидно особено, когато двамата души, които са се обичали, имат деца от връзката си.

Когато се говори за Ерос Рамацоти и песните му, възпяващи любовта, неизбежно хората освен за Мишел се сещат и за втората съпруга на певеца – манекенката Марика Пелегринели. Тя е още по-млада от Рамацоти. Родената през 1988 г. Марика се запознава с Ерос през 2009 г. по време на наградна церемония, на която именно тя връчва награда на певеца. След две години се ражда дъщеричката им Рафаела Мария, а през 2015 г. и синът им Габрио Тулио, като междувременно Ерос и Марика се женят през 2014 г. Но бракът им се разпада през 2019 г. През миналата година най-после Марика проговори за брака си с Ерос. Пред изданието "Списание Ф" тя сподели, че е било много трудно за нея да се опита да отклони мислите на Рамацоти от Мишел и да го направи щастлив след краха на предходния му брак. Марика разказа, че 25 години разлика във възрастта ѝ с Ерос също са били от значение за проблемите в брака. Освен това тя набързо е изоставила ученето и е последвала певеца в обиколките му по света. Марика разказа, че отрано е станала майка, защото Ерос много е искал да има още деца и сподели, че самата тя не е била сигурна дали е иска толкова рано да бъде майка, а просто е предприела тази стъпка, за да задоволи желанието на съпруга си да стане отново родител. Днес тя не съжалява, че има две деца, но допълва: "Когато създаваш семейство със значим творец, животът е невъзможен". Накрая тя се уморила от този живот и предпочела да сложи край на връзката. Днес двойката е постигнала мир помежду си заради доброто на децата.

Сложният личен живот на Ерос Рамацоти с много герои в него съвсем скоро ще се обогати още повече. Още тази пролет голямото семейство на певеца (в което италианците на шега включват дъщерята на Ерос от брака му с Мишел Хунцикер, двете му деца от брака му с Марика Пелегринели, но също и Томазо Трусарди и двете му общи деца с Мишел Хунцикер) ще се увеличи с внуче. Самият Ерос признава, че за него е било неочаквано да научи, че ще става дядо, но сега очаква с голямо вълнение раждането на детето. А то ще се роди в семейството на 26-годишната Аурора Рамацоти и годеника ѝ Гофредо Черца.

Турнето "Безкраен ритъм" ("Battito infinito" на италиански) представя новия албум на Ерос Рамацоти, носещ същото име. Премиерата на албума беше на 16 септември миналата година. С него студийните албуми на Рамацоти станаха общо 15, към които трябва да се добавят и две компилации с най-добрите хитове на певеца и трите албума с изпълнения на живо.

Новият албум на Ерос Рамацоти се появи след четиригодишна пауза. Обикновено певецът предпочиташе да издава студийните си проекти в интервал от 1-3 години, но коронавирусната пандемия позабави нещата този път. Рамацоти е участвал в композирането и в написването на текста на почти всички парчета от новата тава. Изключение прави „Ogni volta che respiro”, чийто текст е дело на певицата Мариела Нава, а музиката е на Енио Мориконе. Това е и единственото поп парче, композирано от прочутия маестро на филмовата музика, починал през 2020 г.

Любовта към децата, към природата, към жената на живота, към самия живот, любовта, която е способна да преодолява всички препятствия – това са водещите теми в новия албум на Рамацоти. За песните "Figli della terra" и "Sono" той си партнира и с Джованоти и Алехандро Санц. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама