Ето как изглежда Криско след 5 месеца тренировки (СНИМКИ)


Ето как изглежда Криско след 5 месеца тренировки (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Преди почти половин година Криско обяви, че започва предизвикателство, наречено "Трансформацията", и е твърдо решен да промени тялото си и да натрупа мускули.

Кристиан Талев, както е името на рапъра, сега показа какво е успял да постигне за тези 5 месеца. За да има по-атлетична фигура, 32-годишният изпълнител спазва специален тренировъчен и хранителен режим. Благодарение на постоянството си Криско е успял да качи цели 7 килограма и вече тежи 70.

В Instagram той сподели и снимка "преди" и "след", за да се похвали с резултата.

"Лека полека минаха 5 месеца от първото влизане в залата. Нещата си се случват благодарение на my man - Сами Хоссни", е написал рапърът в социалната мрежа.

View this post on Instagram

🏋🏻‍♂️GIVEAWAY🏋🏻‍♂️ 5 човека ще спечелят едномесечна карта за @pulsefitnessspa за всички техни обекти в страната! ❤️ Последвайте и тагнете в коментар тук @pulsefitnessspa и напишете любимото си упражнение Ще изтеглим петима от вас. Знаете как става 1 джуркаме и бам 🎉 За тези които няма да спечелят, но искат да тренират в Пулс: Картата е 49лв на месец с целодневен достъп до всички обекти.Без договор и входна такса Може дa ползвате моя промо код “Krisko” и ще получите тренировки с тренъор www.my.pulsefit.bg #pulsefitness #pulseandyou #fitness #motivation #training

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама