Ето как The Rolling Stones почетоха юбилея на Кийт Ричардс (ВИДЕО)


Ето как The Rolling Stones почетоха юбилея на Кийт Ричардс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Мик Джагър и Рони Ууд почетоха 80-ия рожден ден на своя колега и близък приятел от "Rolling Stones" Кийт Ричардс с множество снимки от миналото.

Те публикуваха в социалните мрежи в понеделник фотографии, на които свирят и се забавляват с Ричардс, за да отбележат годишнината му.

Вижте още: Сестрата на Селин Дион разкри притеснителна информация за състоянието ѝ

Денят има двойно значение за Ричардс, тъй като той празнува и 40-ата годишнина от сватбата със съпругата си Пати Хансен.

Джагър сподели снимка в Инстаграм, на която двамата с Кийт Ричардс са се прегърнали и се радват на камерата. Към публикацията си фронтменът на рок бандата написа: "Честит рожден ден на @officialkeef!".

Ууд също публикува селекция от фотоси, на които двамата свирят на китара на концерти през годините и също честити празника на колегата си.

Наследниците на покойния барабанист на "Ролинг стоунс" Чарли Уотс пожелаха на Ричардс "много щастлив 80-и рожден ден" в публикация в Инстаграм. В нея имаше и снимки на двамата, усмихнати заедно.

Кийт Ричардс пък отбеляза 40-ата годишнина от сватбата си, като сподели снимка, на която със съпругата си разрязват тортата на големия ден.

"За Патриша, честита 40-та годишнина! Обичам те. Кийт", написа той.

Източнник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама