Ето какво Кание Уест подари на Ким за рождения й ден (снимка)


Ето какво Кание Уест подари на Ким за рождения й ден (снимка)
Снимка: Getty Images/Guliver

Кание Уест е известен с това, че дава на жена си Ким Кардашиян екстравагантни подаръци. За 39-ия й рожден ден рапърът дари 1 млн. долара на благотворителни организации за реформа в затворите от нейно име, жест, който риалити звездата сподели в Twitter.

"Получих прекрасни подаръци от цялото си семейство и Кание ми подари най-невероятните чанти. Но той също така дари 1 милион долара на любимите ми благотворителни организации, които работят толкова усилено за реформата на затворите - от мое име, от него и децата. Това изпълни сърцето ми с щастие!", написа звездата в социалната мрежа.

Риалити звездата, която навърши 39 години в понеделник, прикачи снимка към туита на "удостоверение за дарение", което показва, че Уест, както и децата на двойката, Норт, Сайнт, Чи и Псалм, са дарили 1 милион долара на Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative и Anti-Recidivism Coalition.

Кардашиян, която обяви по-рано тази година, че иска да става адвокат, помогна за освобождаването на повече от 17 затворници през 2019 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама