Ето какво направи Амбър Хърд с милионите на Джони Деп


Ето какво направи Амбър Хърд с милионите на Джони Деп
Снимка: Getty Images/Guliver

След няколко месечна съдебна битка с Джони Деп през август 2016 г. Амбър Хърд сключи бракоразводна сделка на стойност 7 млн. долара. Сума, която актрисата заяви, че иска да използва за благотворителност. Какво всъщност се случи?

Според информацията от TMZ тя е дарила част от парите на Детската болница в Лос Анджелис (CHLA). Амбър Хърд се появи в списъка на донорите на институцията, като дарението възлиза между 1 и 4,99 милиона долара.

"Моите филантропични усилия винаги са били насочени към медицинските грижи, особено към жените и децата", обяснява Амбър Хърд пред списание "People" и уточнява: "За мен те са право, необходимост за човешките същества. Заминавам се с доброволчество от 14-годишна възраст в детските болници. Искам да донеса малко смях, успокоение и разнообразие на тежко болните деца".

Muscle power

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard) на

По време на развода си Амбър Хърд обясни, че парите ще бъдат разпределени между няколко асоциации и са цитирани Детската болница в Лос Анджелис, където се е занимавала с доброволство от 10 години.

"Както е описано в заповедта за задържане на средствата и в споразумението за развод, парите не играят никаква роля за мен, освен за възможността да направя благотворителност и по този начин да се помогне, надявам се, на онези, които не могат да се защитят", каза Амбър Хърд.

В Instagram тя публикува няколко снимки от пътувания до Аман, Йордания, със Сирийското американско медицинско дружество.

"Благодаря ви, че променяте животи с неизчерпаемите си сърца", пише актрисата на доброволците.

The most beautiful day, most beautiful people..... thank you for showing me the most magical day

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard) на

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама