Ето какво направи Брад с вещите на Анджелина


Ето какво направи Брад с вещите на Анджелина
Снимка: Getty Images/Guliver

Слухове твърдят, че е Брад Пит прочиства пространството около себе си от вещите на все още законната му съпруга Анджелина Джоли.

53-годишният актьор изхвърля всичко, което му напомня за Джоли. Според източници тези дни цял фургон, натъпкан от кутии с вещи на Джоли, тръгнал от имението на Брат Пит в Лос Анджелис.

"Брад не се нуждае от вещите на Анджелина, като килими от Близкия изток, странни украшения и одеяла, а също различни предмети, които бяха купили, когато все още бяха двойка“, разказва източник от обкръжението на актьора.

В същото време холивудската звезда реши да остави някои антикварни неща и часовника, които му подари Анджи. Твърди се също, че Брад Пит изхвърля излишните вещи, за да има цяла стая за децата.

"Брад иска да направи дом от радост и веселие, монтираните вече батути са само началото. Той също маха всичко от дома си, за да го превърне в детска площадка“, отбеляза източникът.

Актьорът, който получи правото да вижда децата си веднъж седмично, се надява да увеличи броя на срещите. Брат Пит и Анджелина Джоли все още са в процес на развод, но вече избягват шума, за да си запазят нервите и психическото здраве на децата.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама