Ето кое е младото гадже на Наоми Кембъл (СНИМКИ)


Ето кое е младото гадже на Наоми Кембъл (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл обича да пази ревностно личния си живот. Тя не бе оповестила и новината, че има дете, което показа за първи път едва миналата година.

Любовният ѝ живот също е далеч от светлините на прожекторите, което го прави и толкова любопитен. През 1993 красавицата беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а след това за италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото се раздели през 2002 г. Говори се, че е имало отношения и с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Терънс Хауърд, Майк Тайсън и руския милиардер Владислав Доронин.

Вижте още: Ето кои звезди ще пеят на наградите "Оскар" (СНИМКА)

Кой е мъжът до нея в момента?

53-годишният супермодел Наоми Кембъл е започнала романтична връзка с 37-годишния филмов продуцент Мохамед Ал Турки от Саудитска Арабия. Изданието "The Sun" се позовава на свои източници, според които Кембъл се е сближила доста с Ал Турки, като двамата вече са спрели да крият връзката си.

Те вече няколко пъти са били забелязвани заедно по време на светски събития, а последно са били видени на наградите БАФТА по-рано този месец, където са позирали заедно пред фотографите, а след това са останали близо един до друг през цялата вечер.

Двамата се появиха за първи път заедно на събитие през 2021 г. и оттогава са излизали заедно многократно, включително на филмовия фестивал в Кан миналата година и на Седмиците на модата в Париж през 2022 и 2023, както и на няколко частни партита.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама