Ето от какво наистина е починала Шиниъд О'Конър


Ето от какво наистина е починала Шиниъд О'Конър
Снимка: Getty Images

През последните години Шиниъд О'Конър изля душата си в социалните мрежи, заплашвайки бившите си сътрудници със съдебни действия, описвайки проблемите си с физическото и психическото си здраве, споделяйки мислите си за самоубийство и сложните си отношения със семейството.

Освен с музиката си, певицата беше известна и с борбата си срещу сексуалните посегателства в Католическата църква, която обвиняваше, че не защитава достатъчно децата. През 1992 г. тя разкъса образа на папа Йоан Павел II по телевизията в Съединените щати - сцена, чиито кадри обиколиха света.

Вижте още: Почина майката на Мелания Тръмп (СНИМКА)

Ирландската певица и авторка на песни Шиниъд О'Конър, която беше намерена в безпомощно състояние на адрес в Лондон през юли миналата година, е починала от естествена смърт, съобщи лондонски съдебен следовател, цитиран от световните информационни агенции.

Родената в Дъблин О'Конър, известна с вълнуващия си глас, откровени възгледи и оглавилия класациите хит от 1990 г. Nothing Compares 2 U, беше обявена за мъртва на място. От полицията тогава казаха, че смъртта й, настъпила на 56-годишна възраст, не се разглежда като подозрителна.

След кончината на певицата беше съобщено, че ще бъде извършена аутопсия, преди да се вземе решение дали да бъде проведено разследване.

Шиниъд О'Конър публично разказваше за психичното си заболяване и беше хоспитализирана, след като синът й тийнейджър Шейн сложи край на живота си през 2022 г.

"Потвърждаваме, че г-жа О'Конър е починала от естествена смърт", казаха от офиса на съдебния следовател, с което участието му по случая приключва.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама