Ето при какви условия Неймар може да изневерява на бременната си приятелка


Ето при какви условия Неймар може да изневерява на бременната си приятелка
Снимка: Getty Images

31-годишният нападател на френския футболен клуб "Пари Сен Жермен" Неймар се извини публично на бременната си приятелка, 29-годишната блогърка Бруна Бианкарди. Той направи това, след като в медиите се появи новина, че са се разбрали при какви условия футболист може да ѝ изневерява.

"Бру, не е нужно да се оправдаваш за нещо, за което няма извинение. Видях колко си уязвима, колко много си страдала от всичко това и колко много искаш да си близо до мен. И аз съм близо до теб. Аз правих всичко погрешно в нашите отношения. Всичко това удари един от най-важните хора в живота ми. Жената, с която искам да бъда, майката на детето ми. Бру, вече се извиних за грешките си, но се чувствам длъжен да направя публично това. Ако личен въпрос е станал публичен, извинението трябва да е публично", написа той в Instagram.

Вижте още: Ето кой е новият мъж до Весела Тотева (СНИМКА)

Играчът обаче остана верен на себе си и уточни, че мнението му може да се промени в бъдеще. "Не мога да си представя себе си без теб. Не знам дали ще успеем, но днес съм сигурен, че искам да опитам", завърши той любовното си писмо.

Припомняме, че наскоро в таблоидите се появиха новини, които разкриха подробности за свободната връзка между Неймар и Бруна Бианкарди. По-специално се съобщава, че Неймар винаги трябва да използва презерватив при изневерите си и също му е забранено да целува момичета по устните. И основното условие е връзката да е тайна (явно за да се избегне ненужното внимание на пресата). Daily Mail твърди, че футболистът е свободен да флиртува и да прави секс с други жени, въпреки връзката си с бразилската моделка.

Вижте още: Щъркел в предаването "На кафе", ето кой ще има бебе (СНИМКИ)

Романът между Бруна и Неймар стана известен през април 2022 г., когато момичето сподели снимка, на която тя и Неймар, заобиколени от приятели и семейство, празнуват нейния рожден ден. За известно време те се разделиха (според слуховете, поради измените на футболиста), но след това отново се събраха. През април стана известно, че Неймар и Бианкарди очакват дете. Спортистът също отглежда 12-годишен син Дейви Лука от бившата си любовница Каролина Дантас.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама