Ето в коя държава е емигрирал Зуека


Ето в коя държава е емигрирал Зуека
Снимка: Actualno.com

Актьорът със завидни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени постоянния си адрес с Испания. Там сестрата на съпругата му Анна Вичева пребивава от дълго време и семейството на бившия водещ на "Маскираният певец" е решило да се премести близо до нея, твърдят от "Монитор"

Запознати са издали още, че Зуекът е решил да върти ресторантьорски бизнес в страната на Сервантес. Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син Стефан, който е на 7 години, разкри самият той в интервю за "24 часа" преди дни. Василев все пак уточни, че самият той не е пострадал от законите, но не му е приятно да е свидетел на последствията от политическата обстановка в родината.

Междувременно звездата от "Полицаите от края на града" ще продължи и да рисува. Той определя картините си като театрални.

"Нямам представа дали има такъв термин въобще, но те са театрални, защото през целия си живот аз съм правил няколко неща: театър, кино и телевизия. Просто сменям театралните средства с боя, с художествено средство, за да изразя същата идея. Затова на някои хора моите картини им приличат повече на илюстрации, на разкази. Така е, защото аз рисувам идеи.

Не мога примерно да почна да "цапам" и ако нещо се получи, да кажа: аха, това може да стане еди какво си. Не мога да седна и да направя нещо, преди в главата ми да има конкретна идея какво е, как изглежда, каква да е композиция", сподели в интервю за "Монитор" наскоро той.

Междувременно актьорът и нежната му половинка Ани стягат първолак. Синът му Стефан вече е записан в испанско училище и съвсем скоро ще чуе първия звънец.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама