Ето за какво Кайли Дженър, най-младият милиардер, харчи парите си


Ето за какво Кайли Дженър, най-младият милиардер, харчи парите си
Снимка: Getty Images/Guliver

Наскоро риалити звездата и собственик на козметична компания Кайли Дженър бе обявена за най-младия милиардер в света. Само на 21 години полусестрата на Ким Кардашиян вече има огромно богатство, а фирмата ѝ Kylie Cosmetics се оценява на 900 млн. долара.

Риалити предаването за семейството Кардашиян-Дженър е изключително печелившо. На сезон членовете на клана печелят 30 млн. долара. Кайли обаче безспорно е най-богатата от сестрите си със състояние от 1 млрд. долара. На второ място е Ким с доста по-скромните 350 млн. долара, майка им Крис пък има "само" 90 млн. долара.

Както казахме, парите на Кайли идват основно от козметичната ѝ марка и най-вече от популярните ѝ червила. Тя обаче печели много и от рекламни постове в социалните мрежи. Последователите ѝ в Twitter и Instagram надхвърлят 155 млн. души и компании ѝ плащат по 1 млн. долара само за да си качи снимка с техни продукти.

И така, за какво харчи богатството си младата красавица?

През последните години тя си купи поне пет луксозни имота за общата сума от 40 млн. долара, сред които имение за 12 млн. долара.

Поне сме спокойни, че има достатъчно гаражи за колите си. Още на 16 години Кайли получава Mercedes-Benz G-Wagon, а оттогава насам се е сдобила още с Lamborghini Aventador, уникален Land Rover, няколко Ferrari, черно Bentley Bentayga и няколко Rolls-Royce.

Да, Кайли определено си пада по лукса. Не щади средства и за едногодишната си дъщеричка Сторми. Количката на бебето например е от Fendi и струва 12 500 долара.

Вижте тази публикация в Instagram.

baby girl🖤🖤

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на

Модата е голяма страст на младата дама. Тя има огромна колекция от чанти Birkin (една от най-скъпите марки в света). Само една от чантите, която е от крокодилска кожа и с инкрустирани диаманти и бяло злато, стига над 400 000 долара.

Кайли пръска доста пари за външния си вид. Обича да променя визията си с различни перука, правени ръчно и струващи по 5000 долара броя. Слага си изкуствени мигли за по 350 долара, а маникюрът ѝ струва по над 150 долара.

Е, в момента тя може да си позволи да си угажда. Но колко дълго ще държи титлата на най-младия милиардер - само времето ще покаже.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама