Ева Лонгория: Не обичам да тренирам


Ева Лонгория: Не обичам да тренирам
Снимка: Getty Images/Guliver

Подобно на много звезди, Ева Лонгория поддържа фигурата си със спорт, но признава, че не обича да тренира.

"Не ми носи удоволствие самото трениране. Харесва ми начина, по който се чувствам след тренировка. Винаги се надявам треньора ми да не се появи", казва 42-годишната актриса в юнския брой на сп. Health.

Звездата и нейният трети съпруг Хосе Бастон се мотивират един друг. "Моята мотивация също е чаша вино на края на деня. Често си казвам: Ева, ако искаш чаша вино, това трябва да направиш.'"

Що се отнася до тренировките й, тя обяснява: "Тичам много, но също така ходя на SoulCycle, пилатес и йога. Обикновено ги смесвам."

Тези дни е започнала отново да вдига тежести, тъй като нутриоционистката й е казала, че мускулната й маса е слаба и трябва да я изгради."

#Namaste #Yoga #DamnThisIsHard

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on May 7, 2017 at 12:26pm PDT

Когато й предстои важно събитие на червения килим или фотосесия, Ева се концентрира върху грижата за кожата си. "Ходя на козметик, правя си пилинг, оформям си веждите. Ако си правя микродермабразио, не трябва да е на същия ден и трябва да се пазя от слънце, защото имам слънчеви петна."

По отношение на диетата си Лонгория казва: "Със съпруга ми за известно време бяхме вегани и ни хареса. Много е лесно да спазваш такъв начин на хранене в големите градове като Лос Анджелис."

Тя и Хосе са добавили яйца и от време на време похапват риба, но не са яли червено месо или пиле от януари.

Макар че не признава да има проблеми с приемането на външния си вид, тя казва: "Има много натиск върху нас, когато хората ни казват как трябва да изглеждаме".

Бившата отчаяна съпруга смята, че "трябва да намерите собствената си истина. Не мисля, че трябва да спазваме налаганите правила и норми от обществото, според които трябва да си определен размер, за да бъдеш красива. Но имам приятели, които не тренират и не се грижат за себе си и изведнъж се сблъскват със здравословни проблеми."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама