Ева Мендес: Искам децата ми да познават културата ми


Ева Мендес: Искам децата ми да познават културата ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Малката дъщеря на 43-годишната Ева Мендес вече порасна, така че актрисата постепенно се връща към по-честите си публични изяви. Тази седмица Ева присъства на представянето на колекцията си от дрехи в Лос Анджелис и се съгласи да говори не само с клиенти, но и с журналисти.

Актрисата от кубински произход разказа как заедно с 36-годишния Райън Гослинг възпитават двете си дъщери - 3-годишната Есмералда и Амаду, която е на годинка.

Ева сподели, че за нея е особено важно да предаде на децата си любов към културата на своите предци. Родителите на Мендес отдавна са емигрирали в САЩ, но са запазили своите традиции.

"Сега Есмералда говори на смесица от английски и испански. В живота й вече влязоха два езика, но за нас е важно да се уверим, че тя е наясно не само с езика, но и с културата. Майка ми живее близо до нас нас, затова помага в това - разговаря с момичетата на испански и им готви кубинска храна. Освен това винаги слушаме кубинска музика. Това наистина е важна част от нашия живот. Баща ми живее в Съединените щати в продължение на 45 години, но все още не говори английски, което ми идва като истинска помощ. Толкова е готино, защото, за да се уверя, че децата говорят испански, просто трябва да се обърна към дядо им. С него те ще говорят истински испански", споделя актрисата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама