Евгени Минчев скочи брутално на Йорданка Христова (СНИМКА)


Евгени Минчев скочи брутално на Йорданка Христова (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Казват, че старата любов ръжда не хваща, но очевидно и за старата вражда се отнася същата поговорка. Евгени Минчев и естрадната звезда Йорданка Христова дълго време не можеха да се помирят, след като деляха една спалня по време на участието си във VIP Brother. Oще тогава светският PR каза за певицата, че му се е срутила в очите: "Тя е темерут, много властна, но продължавам да обичам песните ѝ", коментира тогава Минчев.

Вижте още: Алекс Богданска обяви официално, че има нов мъж до себе си (ВИДЕО)

Точно когато всички бяха сигурни, че двамата са заровили томахавката, Лорда изпрати странна честитка на певицата малко след 80-ия ѝ рожден ден.

"Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове", посече той одеждите, с които позират за общата си снимка Данчето Христова и Васил Найденов.

"И то цветове какви – сякаш дъжд е плющял върху тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам, че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на моравосини петна", коментира още Евгени Минчев.

Вижте още: Лена Бориславова разкри името на новороденото си дете

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама